Spitterz'n Spinnerz

Spitterz'n Spinnerz is een Limburg based hiphop event waar geïnteresseerden kunnen proeven van de hiphop cultuur en hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Omschrijving

Hiphop is een cultuur die bestaat uit 5 zuilen: Dansen, graffiti, rappen, schrijven(kennis) en dj-ing. Op Spitterz'n Spinnerz brengen wij die elementen samen. Wij organiseren workshops in dansen, graffiti, schrijven en rappen en daarna mogen de volgers van de workshops hun geleerde kunsten op een open podium aan mekaar tonen. Hierna nodigen wij artiesten uit die de "amateurs" laten zien hoe het moet. Op deze manier willen wij hun een duwtje in de rug geven en hun tonen waar ze kunnen belanden indien ze de hiphopweg blijven volgen. Het evenement dient om de artiesten te wekken in de jeugd en hun talenten eventueel bij te sturen.

Wat zoeken wij?

De workshops gaan door in het jeugdhuis Rondpunt26 te Genk vanaf 14 uur. De workshops worden per pakket aangeboden en kosten 5€. U krijgt ook lekkere pizza van Giuliano's inbegrepen. De workshops schrijven & rappen vallen samen, maar u mag er dansen of graffiti apart bij pakken. Ook kan u dansen of graffiti apart nemen.

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Samir Meta: Eersteklas leidingsskills met tweedeklas pick-upskills

Floore Lageschaer: Administratieve kracht met slechte woordgrappen

Elke Brouwers: Is ook sociaal buiten facebook.

Alessandra Bruno: Klein meisje, grote mond, veel connecties.

Daan Berger: Vindt de Gulden middenweg ook zonder Google maps

Spitterz'n Spinnerz

Spitterz'n Spinnerz is een Limburg based hiphop event waar geïnteresseerden kunnen proeven van de hiphop cultuur en hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Gerelateerde projecten

Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
A multi-disciplinary studio of designers and thinkers combining imaginative ideas with thoughtful design solutions to craft and cultivate brands.
Lees meer
Laatste update op 20/05/19
LTUL is een urban media platform dat zich richt op het organiseren van urban evenementen en het creëren van urban video content.
Lees meer
Laatste update op 21/05/19