Pet’Sit is een app of website, waarop baasjes van alle soorten dieren een tijdelijke verblijfplaats kunnen zoeken voor hun dier. De opvang gebeurt door gewone mensen en niet door hondenhotels.

Omschrijving

Pet’Sit is een app en ook een website, waarop baasjes van dieren een tijdelijke verblijfplaats kunnen zoeken voor hun dier. De opvang gebeurt door gewone mensen en niet door hondenhotels. Op deze manier is er speciale en gepersonaliseerde aandacht voor uw dier. Je kan er opvang zoeken voor alle soorten dieren, zoals honden en katten, maar ook hamsters en hangbuikvarkentjes. De oppassers kunnen zelf kiezen op welke soorten dieren ze willen passen.
Er zijn verschillende services zoals overnachtingen, dagopvang en uitlaatservice. Bij de overnachting kan je je dier een of meerdere nachten (en dagen) bij de oppasser laten, dit kan gebruikt worden als je bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan. Je geeft het eten van het dier en andere benodigdheden mee aan de oppasser en hij/zij zorgt dan voor het dier tijdens deze periode. Bij de dagopvang kun je je dier een hele dag naar een oppasser brengen, maar de oppasser kan ook bij jou thuis komen oppassen, dit is ideaal voor dieren zoals katten. De oppasser kan je dier dan eten geven, het bakje water vullen, met het dier spelen,...De uitlaatservice is bedoeld voor dieren zoals honden. Als je lange dagen moet werken, kan een oppasser je dier bij je thuis komen uithalen en er een leuke wandeling mee gaan maken. Zo is het dier blij dat hij iemand ziet en aandacht krijgt, en het dier kan op deze manier ook zijn behoeftes doen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken mensen die gepassioneerd zijn door dieren, die ons kunnen helpen met het controleren van Pet'Sitters.

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Wij zijn een team van 4, dat bestaat uit:

  • Beau Vankemenade
  • Astrid Vandervoorde
  • An Serron
  • Sander Ambroos

Pet’Sit is een app of website, waarop baasjes van alle soorten dieren een tijdelijke verblijfplaats kunnen zoeken voor hun dier. De opvang gebeurt door gewone mensen en niet door hondenhotels.

Gerelateerde projecten

Timespender is een app dat je smartphone gebruik meet om je zo bewust te maken van het overmatig gebruik
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Fuelless is een navigatie applicatie die jouw als bestuurder via de meest CO2 efficiente route stuurt, je files doet vermijden en je helpt bij het vinden van een carpool partner.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18