My Joelio pop-up

Wij verkopen juwelen en accessoires die gemaakt zijn van gerecycleerde en duurzame materialen.

Omschrijving

Wij zijn vier studenten van UCLL Diepenbeek die het keuzetraject KMO & ondernemen volgen. 

Voor ons afstudeerproject gaan wij een pop-up oprichten. Wij zullen onze producten zowel via deze webshop, als via een fysieke pop-up store aanbieden. De producten die wij aanbieden zijn unieke, handgemaakte juwelen en ecologische accessoires die gemaakt zijn van gerecycleerde of duurzame materialen. Ons team heeft hiervoor gekozen omdat we ons steentje willen bijdragen aan het milieu. Wij willen ervoor zorgen dat er minder afval in de wereld is. 

Wat zoeken wij?

Voor ons afstudeerproject gaan we een webshop en pop-up oprichten. De producten die wij hier aanbieden zijn juwelen en accessoires die gemaakt zijn van gerecycleerde en duurzame materialen.

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Wij zijn Joëlle Kulowany, Myrthe Vandeputte, Lio Lamers en Kimberly Vos. Wij zijn 4 gemotiveerde studenten bedrijfsmanagement aan de UCLL Diepenbeek. Wij vinden het belangrijk dat mensen meer aandacht besteden aan het milieu.

My Joelio pop-up

Wij verkopen juwelen en accessoires die gemaakt zijn van gerecycleerde en duurzame materialen.

Gerelateerde projecten

Pet’Sit is een app of website, waarop baasjes van alle soorten dieren een tijdelijke verblijfplaats kunnen zoeken voor hun dier. De opvang gebeurt door gewone mensen en niet door hondenhotels.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Fuelless is een navigatie applicatie die jouw als bestuurder via de meest CO2 efficiente route stuurt, je files doet vermijden en je helpt bij het vinden van een carpool partner.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18