Wij zijn Handmates, een groep van vijf studenten van de UCLL in Diepenbeek. Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up. Hier bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan.

Omschrijving

Wij zijn Handmates, een groep van vijf enthousiaste studenten van de UCLL in Diepenbeek. Wij zitten momenteel in ons laatste jaar van de driejarige opleiding bedrijfsmanagement met keuzetraject KMO-management.  Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up genaamd ‘Handmates’. In deze pop-up bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan. Deze producten zijn tegenwoordig weer helemaal in. De pop-up bevindt zich in de Molenstraat in het centrum van Genk. Onze pop-up zal open zijn in de periode van 14 maart tot en met 31 maart 2019. Handmates verkoopt hoogwaardige en originele handgemaakte decoratie en juwelen.  Wij halen onze producten rechtstreeks bij de makers van deze unieke producten. De klanten kunnen bij ons terecht voor de aankoop van handgemaakte producten en voor leerrijke workshops. Daarnaast is willen we een uitstekende prijs-kwaliteit aanbieden. Dit is zeer belangrijk voor ons.Een goede klantrelatie staat hierbij centraal. Wij willen een persoonlijke relatie met de klanten opbouwen. Dit zodat onze klanten het volste vertrouwen in ons hebben en onze winkel ook aanraden binnen hun netwerk.We willen onze klanten de mogelijkheid geven om zich te onderscheiden van de grote massa door bij ons unieke producten boordevol karakter te kopen. Wij bieden producten aan die niet overal te koop zijn!

De impact van onze pop-up valt dus zeker niet te onderschatten. We zijn er zeker van dat eens als klanten in contact zijn gekomen met ons, hun interesse zodanig gewekt is dat zij regelmatiger handgemaakte producten gaan kopen. Waardoor handgemaakt niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Eventueel prikkelen we hen zelfs zo hard dat ze zelf hun creatieve kant naar boven halen en zelf producten willen maken. Hier spelen we ook op in door pakketten te voorzien zodat de klanten bij hun thuis zelf aan de slag kunnen of een leerrijke workshop bijwonen bij ons in de pop-up.

Wij van Handmates zijn ons bewust van onze belangrijke rol in het dagelijkse leven van mensen die op zoek zijn naar unieke decoratie of juwelen, daarom geven we onze consumenten 100% eerlijke antwoorden op mogelijke vragen en nemen alle opmerkingen van consumenten ter harte.

Daarnaast zijn wij ons ook bewust dat de klanten na aankoop eventuele vragen, opmerkingen of zelfs klachten kunnen hebben. Of dat zij zo tevreden zijn van deze producten dat ze ze vaker willen kopen. Om deze redenen geven we telkens bij de aankoop van onze producten de contactinformatie van de makers mee. Zodat zij deze altijd kunnen contacteren, zelfs na het sluiten van onze pop-up.Bovendien gaan mensen door bij ons te kopen kleinere ondernemingen steunen en gaat de bekendheid van deze ondernemingen stijgen. Dit zal er op zijn beurt voor zorgen dat deze ondernemingen langer blijven bestaan.

Wij van Handmates garanderen onze klanten een aangename ervaring als zij bij ons komen winkelen of een workshop volgen.

Wat zoeken wij?

Nog geen info beschikbaar

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Pieter Cuyvers
Lise Koopmans
Tim Vancleef
Bo Vandebroek
Stefanie Vermonden

Wij zijn Handmates, een groep van vijf studenten van de UCLL in Diepenbeek. Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up. Hier bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan.

Gerelateerde projecten

De WiCan is een intelligente vuilbak die mensen beloont in ruil voor afval en hondenpoep, waardoor ze worden aangemoedigd om de omgeving netjes te houden.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Wij verbinden mensen die opzoek zijn naar een dier direct met asielen via een (web)applicatie.
Lees meer
Laatste update op 30/11/18
Onze missie is vrouwen goed in hun vel laten voelen, hen bijstaan in het opbouwen van een evenwichtige levensstijl met behulp van onze gezonde, natuurlijke producten, advies, creatieve ideeën en tips!
Lees meer
Laatste update op 12/12/18