Agentschap voor organisatie van concerten en party's.

Omschrijving

Een evenement organiseren begint bij het assortiment van Event360°. Wij helpen u graag met de organisatie van u concerten en of party's , We luisteren naar uw persoonlijk wensen en houden rekening met uw budget. We zullen voor een feest zorgen waar zowel u als uw gasten nog lang over zullen praten. 

Het aanbod van Event360° is voor jong en oud. We organiseren ook kleine feestjes, in een kleine tent met een gezellige sfeer gecreëerd door jou en een live band. Elke maand zetten we een verrassende party op poten en draaien we zowel oosterse en westerse muziek!

Wat zoeken wij?

Nog geen info beschikbaar

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Nog geen info beschikbaar

Agentschap voor organisatie van concerten en party's.

Gerelateerde projecten

Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Een applicatie waarmee je op een eenvoudige manier kan carpoolen. Het is een platform dat mensen in contact brengt om te participeren in de autodeeleconomie in en rond Genk.
Lees meer
Laatste update op 11/12/18
A multi-disciplinary studio of designers and thinkers combining imaginative ideas with thoughtful design solutions to craft and cultivate brands.
Lees meer
Laatste update op 20/05/19