Agentschap voor organisatie van concerten en party's.

Omschrijving

Een evenement organiseren begint bij het assortiment van Event360°. Wij helpen u graag met de organisatie van u concerten en of party's , We luisteren naar uw persoonlijk wensen en houden rekening met uw budget. We zullen voor een feest zorgen waar zowel u als uw gasten nog lang over zullen praten. 

Het aanbod van Event360° is voor jong en oud. We organiseren ook kleine feestjes, in een kleine tent met een gezellige sfeer gecreëerd door jou en een live band. Elke maand zetten we een verrassende party op poten en draaien we zowel oosterse en westerse muziek!

Wat zoeken wij?

Nog geen info beschikbaar

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

Nog geen info beschikbaar

Agentschap voor organisatie van concerten en party's.

Gerelateerde projecten

Wij zijn Handmates, een groep van vijf studenten van de UCLL in Diepenbeek. Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up. Hier bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan.
Lees meer
Laatste update op 11/12/18
We verkopen spiritsbenodigdheden, horeca-accessoires, geschenkmanden en spirits. We laten onze klanten kennismaken met de spiritswereld. Hierbij organiseren we ook events, gastlezingen en workshops.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18