Een app waar men winkels en restaurants kan vinden die bezig zijn met hetmilieu/duurzaamheid. Duurzaamheid is een visie voor de toekomst die we de gebruikers willen aanreiken.

Omschrijving

Voor mensen van Limburg die graag milieubewuster willen zijn en/of nieuwe winkels en restaurants willen ontdekken met betrekking tot het verkleinen van de ecologische voetafdruk, is B’Green de applicatie dat mensen zal helpen nieuwe plekken te ontdekken. Het is niet zoals Deliveroo of Takeaway waar alles bijeen zit zonder onderscheid, is deze app een snellere, makkelijke manier om een winkel of restaurant te vinden die aansluit bij het hetgeen dat de klant zoekt, namelijk dat het bio of vegan moet zijn.

Met B’Green kan je zowel je ecologische voetafdruk verkleinen als nieuwe zaken ontdekken. B’Green maakt het leuker en efficiënter om groener in het leven te staan. Wij promoten een groener bewustzijn.

Wat zoeken wij?

Nog geen info beschikbaar

Storyline

Nog geen info beschikbaar

Team

In het prille begin zal het team enkel bestaan uit de 2 oprichters. Naarmate de tijd is het de bedoeling om zeker een extra persoon erin te betrekken. Het werk zal ook thuis plaatsvinden er
is geen fysieke werkplaats. Dit is hoe het team er zal uitzien voor de beginnende jaren. Afhankelijk van de groei van het bedrijf zal er een klein kantoortje openen en meer mensen in
dienst worden genomen om de app te doen groeien doorheen Vlaanderen of zelfs wereldwijd.Sanae studeert Interaction Design op LUCA en is als jong interactive designer supergraag bezig met usability, gebruikers en communities. Haar sparring partner in dit project is Camille Collet (co-founder), zij zal instaan voor het backend gedeelte. Dit omvat programmeren en ook de administratieve opvolging.

Een app waar men winkels en restaurants kan vinden die bezig zijn met hetmilieu/duurzaamheid. Duurzaamheid is een visie voor de toekomst die we de gebruikers willen aanreiken.

Gerelateerde projecten

Travel anywhere, connect with anyone. Wij zijn EatSleepTravelRepeat. Een platform waarop reizigers locals kunnen vinden waarbij ze gratis kunnen overnachten en eten in ruil voor het doen van klusjes
Lees meer
Laatste update op 11/12/18
Een ingenieuze app waarbij kotstudenten en jongeren in de buurt kunnen gaan eten bij de lokale inwoner die graag zijn gastvrijheid en maaltijd deelt met anderen.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
LTUL is een urban media platform dat zich richt op het organiseren van urban evenementen en het creëren van urban video content.
Lees meer
Laatste update op 21/05/19