Wie of wat zijn wij?

De BeGenkers 'inspireren jongeren in en rond Genk en motiveren hen in ondernemerschap'.

Ben je tussen 16 en 25 jaar en heb je goesting om te ondernemen, of heb je gewoon een goed idee, dan kan je bij ons terecht voor inspiratie en coaching. Met het netwerk van Begenkers (alle ondernemende jongeren die jullie reeds voorgingen), coaches en experts creëren we een ondernemende community waarin jij je ei helemaal kwijt kan!

De BeGenkers is een samenwerking van de Stad Genk, de hogeschool UCLL StartMinds en de LUCA School of Arts. Dit project wordt gerealiseerd met steun van het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en met cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en Hermes

 

 

 

 

Studententeam aan het woord
Daan, Hendrik en Jorrit (studenten LUCA CMD Interaction) babbelen enthousiast over de BeGenkers 1.0 en hun idee en deelname in '17'18. Hun ondernemende project gaat over het organiseren van bordspel-evenementen. Dit als wederantwoord op de trend van "alles digitaal" en "virtueel op je eentje te zitten spelen". Op deze manier komen spelers op een fysieke plek samen waar ze bordspellen delen en elkaar uitdagen. Als het ware digitaal detoxen qua game-beleving.
Jongeren vormen sterke teams
Ontdek hoe Cansin en Mounir elkaar tegen het lijf liepen op het kick-off event in 2017 en samen besloten om een sterk team te vormen. Zij zijn het brein achter "Eden Belgium" en hebben een podiumplek veroverd op het slotevenement van 2018. Prima werk en team dat geworden is.
Coach Goldfox in de kijker
Wij zijn fier Kristof Claes, aka Goldfox, in ons team van coaches te hebben. Hij is een expert op het vlak van social media marketing in de muziekwereld. De laatste jaren is hij als concert, artist booker, festival-organisator, ... een duizendpoot in de sector van entertainment en muziek. Hij is oprichter van en coördineert ook alle activiteiten in de Broeikas in Hasselt. Maak gebruik van zijn kennis en netwerk BeGenkers!