Veelgestelde vragen

Moet ik iets van "ondernemen" kennen of dat bewijzen?
Neen, de enige voorwaarde is dat je tussen 16 en 25 jaar oud bent en je in de Genkse regio woonachtig bent. Het BeGenkers-project zorgt ervoor dat iedereen de kans krijgt bij te leren over ondernemen en op zijn manier verder kan met zijn idee.

Wat&hoe kan ik mezelf online registreren?
Om jou of je team mee te pakken als BeGenker en je verder te informeren over alles wat we aanbieden én om jouw project mee te volgen, is het handig om je online aan te melden. Gebruik de registratieknop (klik hier) en dan kan je in stap 1 je persoonlijke profiel aanmaken. Ofwel registreer je meteen ook jouw idee/project. Dit kan je later ook zelf in je profiel doen als je er meer over weet (inloggen in je profiel die je hier).

Ik ben geïnteresseerd om mee te doen met de BeGenkers, maar ik heb geen idee. Kan ik mee in het traject stappen?
Interesse hebben is het allerbelangrijkste voor ons. Doorheen het project helpen we je zelfs samen met de coaches je eigen idee te ontwikkelen.

Kan ik als pas afgestudeerde of werkende jongere meedoen aan de BeGenkers?
Zolang je maar tussen de 16 en 25 jaar oud bent, heb je alles mee om een echte BeGenker te worden! Je moet niet studeren in secundair of hoger onderwijs, zolang je wil ondernemen of ondernemend wil zijn in je leven of project, kan je meedoen.

Ik ben niet van Genk, kan ik aanmelden?
Woon, werk of studeer je in de regio rond Genk? Dan heb je jouw ticket op zak om aan te melden en volop te genieten van alle tips&tricks die wij jou aanleren.

Kan ik alleen instappen in het project?
Je kan alleen, met twee, met drie of meer aanmelden met jouw goesting of project. Meedoen is belangrijker dan winnen in deze en "on the go" ontdek je jouw idee, passie, interesses, andere teamleden, ... dus gewoon gaan.

Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname?
De BeGenkers is een project voor alle Genkse ondernemende jongeren. Alles wat wij organiseren is zonder kost voor jou aangeboden en voorzien.

Wanneer stap ik best in bij de BeGenkers?
Vanaf januari 2019 kan je op jezelf of als team op eender welk moment instappen met jouw passie, idee of project.