We horen graag van jou:

Stuur ons een bericht

Wanneer je je aanvraag en informatie verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens en projectinfo zoals vermeld in onze privacy policy.

BeGenkers (projectbureau)
p/a Dienst Jeugd Stad Genk
Europalaan 26
B-3600 Genk

ONTDEK ONS GANSE TEAM:

Jan Louis De Bruyn
KERNTEAM BEGENKERS (LUCA School of Arts)
Als gastdocent aan LUCA (sinds 2002) in crossmedia marketing en ondernemerschap enthousiasmeert hij studenten om hun competenties en interesse voor ondernemen aan te wakkeren. Zijn opleiding als licentiaat TEW geeft hem heel wat inlevingsvermogen in economische begrippen, bewegingen en trends. Daarnaast staat hij zelf ook met zijn voeten in het praktijkveld als ondernemer in de sector van vastgoedsoftware. In de BeGenkers coördineert hij in het kernteam vooral het webplatform en de hubs.
Ilse Fraussen
KERNTEAM BEGENKERS (Hogeschool UCLL StartMinds)
Na haar studies TEW heeft Ilse 15 jaar ervaring opgedaan in marketing & sales waarna ze een overgang maakte naar het hoger onderwijs. Ze bouwde enkele jaren ervaring op als docent aan de hogeschool UCLL in Diepenbeek. Sinds 2017 zet ze helemaal in op de ontwikkeling van ondernemerschap bij studenten. Als coördinator van UCLL StartMinds zorgt ze voor inspiratiesessies, workshops en begeleidt ze binnen de hogeschool UCLL student-ondernemers van idee tot start-up.
Annick Janssen
COACH - Business Banker KMO (ING Belgium)
Als BB KMO is Annick het aanspreekpunt voor de klanten in haar portefeuille van ondernemingen. Elke klant wordt ondersteund in zijn dagdagelijks bankieren en krijgt zijn vragen vlot beantwoord. Ze staat klanten bij in de opstart van nieuwe projecten zoals investeringen, acquisities, pensioenopbouw en dergelijke. Zodat hij/zij als ondernemer steeds met een correct advies in kredietverlening en fiscale optimalisaties naar buiten wandelt en de juiste beslissingen kan nemen.
Ben Hagenaars
COACH - Docent & onderzoeker LUCA School of Arts
Ben Hagenaars is docent product design en onderzoeker bij onderzoeksgroep Social Spaces van de LUCA School Of Arts in Genk. In 2009 studeerde hij zelf af als product designer. Zijn design- en onderzoeksprojecten focussen op de relatie tussen duurzaamheid en design. In 2017 initieerde hij Cirkel Sector Genk, een living lab met als missie; de circulaire economie in Genk vormgeven samen met burgers, bedrijven, beleidsmakers en kennisinstellingen.
Frederik Horemans
COACH - Regiomanager BlueHealth Innovation Center
Na zijn master in de biomedische wetenschappen werkte Frederik aan zijn doctoraat in het domein van biosensoren (UHasselt). Na twee jaar postdoc werk (UHasselt en universiteit Maastricht) liet Frederik het labowerk achter zich en richtte hij zich op Healthcare-bedrijven. Hen adviseert hij om innovaties naar de markt te brengen. Gaandeweg bouwde hij een sterk netwerk uit. Als regiomanager bij BlueHealth Innovation Center coacht en faciliteert hij Healthtech start-ups op inhoud en business.
Kutlu Taskin
COACH - Docent UCLL & ondernemer @ Musebooks
Na zijn TEW-studies aan de KUL startte hij als managing partner bij Musebooks en als docent aan hogeschool UC Leuven-Limburg. Hij is consultant voor startende bedrijven zoals Ottokars Huurwagens en Elektrolights Dubai. Hij combineert dit met zijn expertise als digitale media coach voor bedrijven zoals Avance Shoes, Kathagen en Motmans Partners. Zijn expertise ligt voornamelijk in de tech marketing. Zijn focus ligt op de begeleiding van teams bij het uitwerken van de juiste marketing-tools.
Hanne Bijnens
COACH - Advocaat bij Omnius (Genk)
Hanne studeerde Rechten aan de KULeuven. Als advocaat behandelt ze voornamelijk dossiers in familie- & jeugdrecht en invordering van facturen. Voor iedere juridische vraag hebben zij en haar collega's wel een antwoord. Denk maar aan: 'kan ik in de (juridische) problemen komen als ik iets op een bepaalde manier aanpak? Hoe moet ik deze samenwerking aanpakken? Zou ik best een overeenkomst opmaken?'. Want als ondernemend iemand dien je bij dergelijke items stil te staan en je in te dekken.
Roland Javornik
COACH - Film&TV professional
Roland heeft al van jongs af aan een fascinatie voor film en tv. Hij studeerde aan de LUCA School of Arts en wist met zijn documentaire enkele plekken op verschillende internationale filmfestivals te veroveren. Roland is actief als freelancer voor verschillende productiehuizen waarvoor hij grote campagnes uitwerkt. De geknipte persoon om jou in te leiden in de tips&tricks van audiovisueel ontwerp, conceptdenken, de knepen van het vak en de spelregels in de film/tv-sector.