Hot & trendy in Genk

Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Wij zijn Handmates, een groep van vijf studenten van de UCLL in Diepenbeek. Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up. Hier bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan.
Lees meer
Laatste update op 11/12/18
Travel anywhere, connect with anyone. Wij zijn EatSleepTravelRepeat. Een platform waarop reizigers locals kunnen vinden waarbij ze gratis kunnen overnachten en eten in ruil voor het doen van klusjes
Lees meer
Laatste update op 11/12/18

Nieuws

21 januari 2019
Volgende week dinsdagavond 26 februari lanceren we opnieuw onze oproep voor alle ondernemende Genkse jongeren. Het moment om te komen luisteren hoe je een BeGenker kan worden en meedoet aan onze...
Lees meer
09 december 2018
Een magazine om je vingers van af te likken, alle hoogtepunten in 1 blad. Boeiende lectuur waarin projecten, coaches, ondernemers, ... aan bod komen.
Lees meer
08 augustus 2018
De mensen achter het projectteam van De Begenkers: 5 enthousiaste professionals zetten zich in voor het ecosysteem van Genkse ondernemende jongeren.
Lees meer