Hot & trendy in Genk

Eden is een vruchtbaar levensstijl- merk dat met liefde bijzondere creaties ontwerpt, gebaseerd op onder andere: grootheden, mythische figuren, kunstwerken en universele vraagstukken.
Lees meer
Laatste update op 12/12/18
Wij zijn Handmates, een groep van vijf studenten van de UCLL in Diepenbeek. Als eindopdracht van deze opleiding openen wij een pop-up. Hier bieden wij allerlei handgemaakte decoratie en juwelen aan.
Lees meer
Laatste update op 11/12/18
Travel anywhere, connect with anyone. Wij zijn EatSleepTravelRepeat. Een platform waarop reizigers locals kunnen vinden waarbij ze gratis kunnen overnachten en eten in ruil voor het doen van klusjes
Lees meer
Laatste update op 11/12/18

Nieuws

02 mei 2019
Kom luisteren naar de teams die in 3min hun idee pitchen voor de jury. Word geïnspireerd, doe mee aan workshops en netwerk met drankjes&hapjes.
Lees meer
21 januari 2019
Die avond lanceren wij de eerste oproep voor Genkse ondernemende jongeren. Kom luisteren hoe ook jij een BeGenker wordt en gemotiveerd aan de slag kunt.
Lees meer
09 december 2018
Een magazine om je vingers van af te likken, alle hoogtepunten in 1 blad. Boeiende lectuur waarin projecten, coaches, ondernemers, ... aan bod komen.
Lees meer